zondag 7 maart 2021

alternatieve feiten





1. meghan is eigenlyk een onderdeel van meghans familienaam, haar ware voornaam is rachel, een franse naam die betekent "lammetje".

2. de weduwe van andré hazes, rachel van galen, spande in 2005 vergeefs een proces aan tegen de publicatie van het boek "typisch andré".

3. de dag toen andré hazes overleed was ik in de backstage van theater antigone in kortryk, waar de acteur jan sobrie toen dertig keer na mekaâr één en hetzelfde liedje van hazes op legde, wat my erg deprimeerde, omdat ik de schoonheid van hazes als een mens wel begryp maar zyn muziek toch net zo goed afgryselyk blyf vinden.

4. voor chris lomme, bezongen door de kreuners, schreef jan sobrie ooit een toneeltekst genaamd "het verdriet aan de overkant".

5. toen in 2012 canvas een serie wilde maken over albert II werd door de krant "de morgen" by chris lomme gepolst of zy ervoor zou voelen om prinses paola te spelen; zy liet weten daar niet voor staan te springen wegens te verschillend, "hoewel meryl streep geen fan was van thatcher maar haar uiteindelyk toch erg graâg heeft gespeeld, naar het schynt."

6. thatcher was als eerste minister van oordeel dat prince charles, schoonvader van meghan, zich te veel met politiek bemoeide. op een ogenblik waar iedereen by was liet ze hem verstaan: "ik ben heel erg in u teleurgesteld," en draaide haar rug naar hem en stapte weg.

dit was: meghan - rachel; rachel - hazes; hazes - sobrie; sobrie - lomme; lomme - thatcher; thatcher - meghan

rapport: 7 op 10.



Geen opmerkingen: