donderdag 23 mei 2024

state of being, 23 mei 2024


mollie en luv waren met de fiets. dat gaat niet van een leien dakje, wegens meningsverschillen; dus tezamen beslissen ze, dat mollie al vooruit rydt.
    op haar eigen tempo komt luv achteraan.
    na een kwartiertje komt die thuis aan. tot haar verbazing: mollie haar fiets staat niet in de gang?? en ook niet in de hof??
    dwz: mollie is inmiddels nog niét thuisgekomen?? hoe kan dit??
    luv gaat weêr de straat op, uitkyken. telephoneren - mollie neemt niet op. paniek all around.
    tot achter de hoek gaan kyken, tot achter de andere hoek gaan kyken; nog stééds geen mollie?? nog stééds neemt die niet op??
    hoe afgryselyk is dit??
    ten einde raad gaat luv op de lange duur toch naar binnen; onze dochter, klaarblykelyk, zit daar in de zetel een boekje te lezen.
    prank van de week; mollie had haar fiets verstopt, achter het kamertje in de werkkamer, dé allerlaatste plaats ter wereld waar je een fiets zou gaan zoeken. dwz expres om te doen alsof ze nog niet thuis was.

--

vandaag overigens serieus naar myn voeten gehad van mollie: omdat ik maar dankzy hààr pas aan de weet kwam, dat vandaag luv jarig was. "je had voor mama een juweeltje moeten kopen - een edelsteen die je tegen je oog moet houden, zodat je daar middenin een afbeelding ziet van jy en mama die mekaâr kussen!" "mja..." "ik wil later nooit een man hebben zoals jy!"
    i plead guilty...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

reageer hier en nu