zaterdag 8 juni 2024

state of being, 9 juni 2023

in tien eenheden, alphabetisch

carrière: nu alleen nog ook een dinsdagclub in suriname.

drinken: dat tweede flesje almdudler kreeg ik niet meer op, daarnet op resturant in de cargo, spoor noord. luv suggereerde: "drink dat op, je hebt ervoor betaald,"- maar ik zeg dan steeds: "het is niet dat als ik dat nu opdrink, dat ik myn geld dan terugkryg."

eten: behalve in de cargo, ook gegeten in de zoo; éigenlyk wilde ik toen frieten, maar ik kon het niet opbrengen om uit te zoeken waar je dan wat voor bonnetjes moest gaan halen.

family: speciaal vroeger opgestaan om in hun buurt te toeven. met rocco smiddags naar de zoo maar ook naar de mekanik stripwinkel. savonds met zyn vieren naar de cargo - maar als je een goeie papa wil zyn, doe je mollie er een groter plezier meê als je thuisblyft dan als je meê op stap gaat.

lectuur: heb ik nu spyt dat ik my "de apenplaneet - de marvel years" toch maar niét heb aangeschaft, daarnet? neen, juist goed, ik ben nu in dat boek over jules verne bezig en het is rustgevend dat er niet gelyk àndere boeken om aandacht schreeuwen (ik lees toch maar maximaal één uur per dag...)

medisch: moê, daarom koud. buikkrampen vanmiddag, nu weêr beter.

o.s.t.: meer muziek, minder talking podcast; dat is beter voor het moreel.

sociaal: lastig dat er in die club, die toch een vriendenclub, waar iedereen tof is voor elkaâr, tegelyk toch ook wel altyd ruzies en onvredes rommelen... maar ik ben geen politie-agent, ik kan dat ook allemaal niet oplossen.

ziel: meer evenwicht dan ooit. in principe klaar om te sterven, dwz voor myzelf. niet voor myn omgeving, myn kinderen zyn véél te jong. maar in principe zou dit een goed moment zyn om plotsklaps dood te vallen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

reageer hier en nu