maandag 12 augustus 2024

alternatieve feiten


1. van alle honden kan de labrador retriever het beste zwemmen.

2. op 11 augustus maakte donald trump een uithaal naar kamala's familienaam "harris"; "niemand kent haar familienaam, harris, wat is dat nu voor een naam?" echter: in de lyst van veel voorkomende americaanse familie-namen staat "harris" op 25.

3. historisch is "harris" een varaint op "harry", zelf een volkse variant op henry.

4. in sommige antwerpse dialecten zegt men in plaats van "garnaal" het zeer expressieve "garnot".

5. in sommige kempische dialecten zegt men in plaats van "naar het schynt" het eveneens erg smakelyke: "gelyk schynt".

6. onze kennis van het menselyke brein is zoals onze kennis van de oceaan; ongeveer 20 procent ervan is gekend, de rest is mysterie.

1 opmerking:

  1. Vitalski- Iedere mens moet in de media de wereld op de hoogte brengen van de vijf bewijzen van leven na de dood.
    Dat pad ligt zo open als mijn pad van de machinekamer naar de dinsdagclub.
    Dat impliceert dat GOD volledig ONSCHULDIG is omdat elke mens de vinger enkel naar zichzelf en de andere mensen kan wijzen terwijl GOD zeer zeer lang geleden het lijden van elke mens al gedragen heeft enerzijds en anderzijds ZICHZELF al bewezen heeft als IEMAND voor wie dit planeetje een peulschil is wanneer het op aankomt op de wereld voorzien van de vijf bewijzen als mens en dat is dan maar één van de manieren waarop HIJ als mens de zondaars van de wereld een halt toe kan roepen.

    Maar alhoewel GOD totaal ONSCHULDIG is, laat HIJ ons allemaal nog wel verder gaan met onze eigen schuld en als ik dan eens een blik op de toekomst werp waarin de geschiedenis enerzijds niet te onderscheiden valt van een deepfake en anderzijds de robots de wereld beveiligd hebben maar niet meer te onderscheiden zijn van een mens, vraag ik me af of ik in die wereld in een van mijn volgende levens wederom een gezin sticht met een vrouw die even goed een robot zou kunnen zijn.
    Want in dat scenario zou dat dan ook nog steeds mijn eigen schuld zijn dat ik samen ben met een biologische vrouw maar waar geen ziel in zit alhoewel ik dat perfect zo ervaar.
    En dan zegt er iemand in de media dat Moeder Maria Gezegend is boven alle andere Robots maar dat is wat mij betreft dan niet het volledige verhaal zoals dat dus ook vandaag het geval is beste bloglezers. Daarom heb ik mijn waardeloze god nestor de deur uitgezet en ben ik eens op zoek gegaan naar MEZELF want in de toekomst krijg ik onder begeleiding van GOD toegang tot elk punt in de tijd tussen min en plus oneindig tegelijkertijd in chronologie voor zolang ik wil en heb ik dus toegang tot alles in deze wereld tot en met de gedachten van elke mens voor zolang die nog de wereldschuld draagt. Ik ga MEZELF dus eens vragen mezelf te perfectioneren in de mate van het mogelijke beste bloglezers.

    Gewoon de wet toepassen en de vijf bewijzen de wereld rond krijgen

    1. Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 
    2. Duizend jaar geleden was je lichaam ook al op de aarde maar het was toen volledig uit elkaar en dus dood om dan later tot leven te komen vanuit de dood. 
    3. Wanneer men sterft wordt het bewustzijn niets want er is niets na de dood maar dan zou men even goed eens een auto of een huis niets moeten zien worden. 
    4. Als de doden enkel zichzelf kunnen zijn, zijn ze al altijd enkel zichzelf geweest. 
    5. Bevindt het bewustzijn zich in de lege ruimtes in de hersenen of in de rest van de hersenen waarin geen enkele lege ruimte is?

    https://open.spotify.com/track/4osBozs1KDjHJ61bbOW721?si=CDemMdeNRXWTbq9yYu8koA&context=spotify%3Aalbum%3A0hWY4eSi2bZ8tWplgjO0ph

    BeantwoordenVerwijderen

reageer hier en nu