zondag 11 augustus 2024

-end


1 opmerking:

  1. Kan eender welke atheïst of groover sneller blijken te zijn dan Jezus?
    Ik sta er voor open.
    Neem als voorbeeld eender welke atheïst of groover die als ik in 1971 is geboren en ook vrij snel de wereldheiligheid toepast en volgens dezelfde wiskunde leeft als Jezus die verschillend is van Monkey gone to Heaven van The Pixies.
    Zelf heb ik verkeerdelijk voor Like Suicide van Soundgarden gekozen wat ik toen dus niet wist.
    Dan is het niet onmogelijk denk ik dat eender welke atheïst of groover anders kiest en mijn luiheid elimineert in deze wereld die op mijn tempo is afgesteld vermoed ik maar waarin ik bijna altijd makkelijkere oplossingen net niet kan. Een voorbeeld: Ik kan geen virtuele wereld maken met de vijf bewijzen met mijn headset in vrchat omdat ik weiger een laptop te hebben en dat heb je dan nodig, ook al kan dat makkelijk met een headset als men daar even aan werkt.
    Het voegt toe aan mijn krankzinnigheid de wetenschap dat iedereen veel trager dan ik is maar tegelijkertijd veel sneller zou kunnen zijn.
    De zinnige weg vanuit mijn veronderstellingen is te hopen dat iedereen tegelijkertijd sneller is.
    Meer werkethiek meer focus op de ernst van deze planeet.
    GOD zelf heeft enkele seconden in mijn lichaam geweest en gedemonstreerd hoe HIJ in mijn schoenen met mijn wiskunde te werk gaat en dat was omgekeerd met oneindig meer werkethiek en wijsheid. HIJ had de wereld in de jaren zeventig al snel naar De Eeuwige Wereldvrede gebracht.
    De luiheid is ook Goddelijk op voorwaarde dat die werkt en zo ben ik er dan toch al in geslaagd een verbaal virus te ontwerpen dat de hele wereld moet kennen en als ik via het internet de hele wereld kon bereiken, zou ik dat doen. Maar het moet van persoon tot persoon en het virus pakt niet, er zit dus een incubatietijd op. En die tijd heb ik niet maar beter dat dan niets.

    Gewoon de wet toepassen en de vijf bewijzen de wereld rond krijgen

    1. Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 
    2. Duizend jaar geleden was je lichaam ook al op de aarde maar het was toen volledig uit elkaar en dus dood om dan later tot leven te komen vanuit de dood. 
    3. Wanneer men sterft wordt het bewustzijn niets want er is niets na de dood maar dan zou men even goed eens een auto of een huis niets moeten zien worden. 
    4. Als de doden enkel zichzelf kunnen zijn, zijn ze al altijd enkel zichzelf geweest. 
    5. Bevindt het bewustzijn zich in de lege ruimtes in de hersenen of in de rest van de hersenen waarin geen enkele lege ruimte is?

    https://open.spotify.com/track/4osBozs1KDjHJ61bbOW721?si=CDemMdeNRXWTbq9yYu8koA&context=spotify%3Aalbum%3A0hWY4eSi2bZ8tWplgjO0ph

    BeantwoordenVerwijderen

reageer hier en nu