maandag 12 augustus 2024

state of being, 12 aûgustus 2024


twee uur snachts, op myn matras op het buitenterras. vleêrmuizen komen my gedag zeggen. voorts is alles muisstil. morgen wordt de warmste dag van de eeuw. dus: mogelyk ga ik hier nu zeventien uurs aan één stuk door blyven neêrliggen.
    het oostende-avontuur is achter de rug. de opstart, vrydag, was niet volstrekt ideaal; een zwoegtocht voor een goed geluid, alsook te weinig middelen voor een deftige belichting. da's jammer, want een heleboel artiesten waren echt erg goed. en toch wél was het een aangename, stevige avond, alles byeen. maar pas de editie daarna, die van zaterdag, waren de elementen in één woord krankzinnig; as great as it gets - zéker hebben we ook aan zee een halsslagader gevonden...
    aangenaam, voorts, de wisselwerking tussen dat theatrale werken links, doch rechts de relax van het strand, van de eethuizen, van het hôtel. dat laatste, dwz dat hôtel, was hôtel de bassin; met uitzicht op het delvauxiaanse centraal station en een beperkte, zachtjes golvende basseng.  koffi tot vyf uur smorgens. ook hierzo aldoor voort-arbeiden. tot smorgens, de schaterende zeemeeuwen by het raam.
    de clubbers hebben ook voor my heel goed gezorgd. 

3 opmerkingen:

Lies J. Van Aelst zei

Het was een topweekend!! Zalige bende!

Valérie Van Dijk zei

120% akkoord met Lies ! 🥳🎉🌸

Ann Lenaerts zei

Het was fantastisch!