zondag 28 december 2008


21 maart 2012

Beste iedereen,


Na uitvoerig overleg tussen Jeroen en mezelf en nog een telefoontje met Veerle kwam er aangaande de besproken problematiek bij “Overleef Je Partner” een oplossing uit de bus. Gezien deze oplossing nu toch blijkt afgeblazen te worden op vraag van Veerle noopt het ons de nog drie resterende optredens te annuleren. Het is zeker nooit de geprefereerde oplossing om voorstellingen die al ticketverkoop hebben af te lasten, doch ik denk dat er gezien de huidige standpunten die Veerle via Jeroen aan mij kenbaar maakte geen andere uitweg mogelijk is.

Na een laatste overleg vandaag met Jeroen zullen volgende punten in achtgenomen worden bij de verdere afhandeling van dit dossier:

1)      Pretpraters annuleert de drie voorstellingen in Rijkevorsel, Leopoldsburg en Antwerpen
2)      Pretpraters geeft als enig reden op dat er een “artistieke onverenigbaarheid” is ontstaan die de split van het gezelschap tot gevolg heeft gehad. Pretpraters geeft verder geen details en verklaart dat dit in onderling overleg is gebeurd.
3)      De beide artiesten of hun vertegenwoordiging onthouden zich tov alle derden van enige andere toelichting dan dewelke in punt 2 beschreven staat. Zelfs al mochten er specifieke vragen komen.
4)      Alle betrokkenen willen de schade maximaal beperken voor alle betrokken partijen waaronder Veerle, Vital, Cultura, Pretpraters, … en willen elke mogelijke polemiek vermijden. Iedereen zal zich hiervoor inzetten.
5)      Pretpraters zal -indien de inrichters van voormelde locaties het wensen- een vervangprogramma proberen voorzien. Op dat moment vervallen de gebeurlijk aan die voorstelling verbonden boekingskosten van Cultura ten laste van de productie en komen die ten laste van het vervangprogramma.
6)      Al de andere productiekosten die nu over een kleiner aantal voorstellingen kunnen gespreid worden, zullen bij afrekening verdeeld worden over de wel gespeelde voorstellingen.

Ik reken erop dat dit door iedereen gerespecteerd wordt naar eer en geweten.

Mijn deur staat altijd open.



Johnny Quidé,

General Manager

Geen opmerkingen: