donderdag 12 mei 2011

state of being - 12 mei 2011

waarin vitalski wil gaan slapen...


alweêr praktisch te laat om ernstig te bloggen... working my ass off, these days... ik ga nog altyd even laat slapen als vroeger, rond halfvier snachts, maar door mollie sta ik wel keivroeg op, dwz. vaak voor 9 uur smorgens al - wanneer slaap ik dan eigenlyk?
    in de voormiddag alweêr in de dierentuin rondgelopen. een goeie plek om te ontbyten. het was er zeer rustig en lekker warm maar niet te warm. werner mannaerts kwam er onverwacht by zitten, de kunstenaar... hy geeft les op sint-lucas, zyn studenten mogen de zoo gratis binnen om de dieren te portretteren. maar ze moeten die dan wel mooier afbeelden dan ze in werkelykheid zyn, anders vliegen ze buiten (dwz. de studenten, niet de dieren - die Willen wel gaan vliegen maar die mogen dan weêr niet...)
    smiddags repeteren met jowan petit, doch, de facto, meer bezig moeten zyn met telephoneren en cd's branden dan met echt repeteren zelf. ik ken myn tekst wel ongeveer al van buiten, jowan moet zyn blaêren er nog byhebben, ook wel omdat hy veel meer tekst heeft dan ik. ik héb eigenlyk géén tekst, zo voelt het simpelweg aan. heel raar dus, want toch zeg ik evenveel...
    in het vroeg even terug langs de klappeistraat, waar luv even, o bloggers, aan het wenen ging, namelyk omdat mollie net drie uur lang katoen gegeven had (volgens het boekje is de uitdrukking wel degelyk "katoen geven" en niet "van" katoen geven. vreemd hé...); daarna, savonds laat, "een toneelstuk over alles" gespeeld live in fort borsbeek - zàlige vertoning, echt puur jammen is dit... zes of zeven keer ook zelf niet meer kunnen voortspelen vanwege de slappe lach... wat ons vergeven wordt, aangezien het gaat om "openbare repetities"...
    dan thuis, om één uur snachts, een béétje gedoe, wegens sleutels kwyt, alle materiaal uitladen, in het maanlicht een column voor de streekkrant maken - as i say: wanneer slaap ik, i live on a big slaveship!!!!

Geen opmerkingen: