zondag 20 maart 2011

agenda nu maandag

VITALSKI EN CONNIE PALMEN IN "DE KLEINE KOMEDIE" IN AMSTERDAM

Het begint een traditie te worden. Ons jaarlijkse programma rond het thema van de Boekenweek. Dit jaar is het motto Curriculum Vitae – Geschreven Portretten. Op maandag 21 maart zullen Connie Palmen, Vitalski, Aaf Brandt Corstius, Jelle Brandt Corstius, Rick de Leeuw, Hans Aarsman, Wouter Planteijdt, Maarten van Roozendaal en Paul de Munnik de literatuur vieren, bezingen en voordragen.



Connie Palmen draagt voor uit de recent verschenen memoires van Hans van Mierlo en uit haar eigen nieuwe roman. Broer en zus Brandt Corstius geven u een kijkje in hun jeugd, terwijl Vitalski het rauwe Vlaamse leven beschrijft. Hans Aarsman portretteert aan de hand van foto’s. Maarten van Roozendaal en Paul de Munnik bezingen, bijgestaan door Wouter Planteijdt, overleden grootheden. En Rick de Leeuw praat, zingt en oreert de avond aan elkaar.

Na de pauze spelen Vitalski en Connie Palmen de Grote Boekenquiz Pulp & Fictie, onder leiding van Frank Lammers en Eva Posthuma de Boer. Hét moment om blijk te geven van uw onmetelijke kennis van de literatuur, want natuurlijk mag het publiek meedoen.

Kaarten voor de Boekenweekvoorstelling 2011 zijn nu voor € 15,- hier te bestellen of te reserveren via 020 624 05 34.

Geen opmerkingen: