zondag 22 september 2019

alternatieve feiten
1. mensen met een goed gevoel voor rythme hebben byna altyd een hoger i.q. dan mensen met een slecht gevoel voor rythme.

2. als je seks hebt boven je vyftigste, zorgt die seks ervoor dat je hersenen worden opgekrikt.

3. honden kunnen wakker liggen van de zorgen.

4. algemeen berekend, ziet het ernaar uit dat hoe ouder je wordt, hoe gelukkiger je wordt. belangryke factoren om gelukkig te zyn, blyken te wezen: 1. een goeie partner; 2. en goeie gezondheid; 3. geen kinderen.

5. het luidste natuurlyke geluid ter aarde ooit, werd veroorzaakt de uitbarsting van de vulcaan de krakatoa, in 1883. het effect daarvan was te horen op een afstand te vergelyken met de afstand van dublin naar boston, dwz: je hoort tot in boston een knal die zich afspeelt in dublin.

6. voor hun optredens hadden de beatles in hun contract genoteerd staan:"wy treden niet op voor een gesegregeerd publiek. als blykt dat het publiek toch is gesegregeerd, zullen we eerder niet spelen dan onze gage ontvangen."

7. john dillinger (photo) overleefde een geweer-salvo van de fbi, ontsnapte uit de gevangenis met de hulp van een houten pistool, beroofde diverse politie-bureaus, liet zyn gezicht helemaal veranderd worden met plastische chirurgie, en werd door de overheid een jaar lang zo intens achternagezeten, dat deze klopjacht twaalf keer meer geld kostte dan alle buit die hy maakte tezamen.

8. de gok-industrie levert meer geld op dan alle inkomsten van alle pretparken, alle cruiseschepen en alle opgenomen muziek by mekaâr, namelyk 35 biljoen euro.

Geen opmerkingen: