dinsdag 28 januari 2020

state of being, 28 januari 2020




luv zet een warme, nog van warmte dampende schotel in de koelkast. ik zeg:"een warme schotel zo in de koelkast zetten, dat mag je eigenlyk niet doen." luv zegt:"tja, voor de koelkast zelf is dat niet zo goed, maar verder maakt dat toch niet uit?"
    waarmeê kan je dit nu vergelyken? dat zou hetzelfde zyn als dit hier. je zegt:"doe maar een lampje aan, in het schemerduister lezen, is niet zo goed." en dan als antwoord kryg je:"tja, voor je ogen is dat inderdaad niet zo goed - maar verder maakt dat toch niet uit?"
    of nog: iemand gooit een brandende lucifer in een droge hooischuur. "tja, voor die hooischuur is dit wel jammerlyk - maar verder maakt dat toch niet uit?"
    zo geraak je overàl meê weg!!

voorts was ik vandaag op bezoek by wim schuer van myn bookingskantoor garifuna, om in te schatten waar we nu meê bezig zyn. vervolgens begaf ik my naar de fnac, om daar wat later met een erg grote stapel kinderboeken weêr buiten te komen. mollie haar spelling is niet goed, doordat ze niet zo graag leest; maar sinds deze week leest ze ineens wél graâg, vooral prentenboeken, by dewelke je ogen toch net zo lief aan het lezen slaan, zodat ik my verplicht zie om dit yzer ogenblikkelyk te smeden... een dure grap - maar: een érg goede vangst is het geworden, echt een stel superprachtige boeken gevonden...





Geen opmerkingen: