maandag 24 augustus 2020

alternatieve feiten

1. mieren hebben geen longen, maar wel allemaal gaatjes in hun lyf, waardoor ze kunnen ademen, door veel te bewegen.

2. mieren hebben geen oren, maar kunnen wel de vibraties van geluid waarnemen met een sensor onder hun knieën. ze brengen voor elkaâr geluid teweeg om elkaâr te waarschuwen, byvoorbeeld als hun voedselvoorraad in gevaar is.

3. er zyn in de wereld alsmaar meer fruitvliegjes, waardoor vogels hun voedselvoorraad in gevaar zien komen.

4. fruitvliegjes hebben rode ogen.

5. "red eyes" is een liedje van de americaanse rockgroep "the war on drugs". hoewel die song byna 5 minuten voortduurt, is het toch het kortste liedje op de elpee waar het op staat (die elpee heet "lost in the dream".)

6. de zanger van "the war on drugs", namelyk kurt vile, stamt uit een gezin van tien kinderen.

7. een gezin van tien kinderen is in vlaanderen op het moment tragisch, doordat een bureau zonet heeft uitgerekend dat sinds de corona-crisis, één op de tien kinderen slachtoffer is van gezinsgeweld.

8. de longen van coronapatiënten die na maand lang afzien, in een ziekenhuis omkomen, zyn volgens docter marco giacca, in diverse media, "byna niet meer als longen te herkennen".

dit was: longen - mieren; mieren - voedsel in gevaar; voedsel in gevaar - fruitvliegjes; fruitvliegjes - rode ogen; rode ogen - war on drugs; war on drugs - tien kinderen; tien kinderen - corona; corona - longen



2 opmerkingen:

kenvanroose zei

Kurt Vile is wel oprichter en gitarist, maar geen zanger van The War on Drugs, en heeft intussen de groep verlaten.

Vitalski zei

okay, thanks for them puntjes op that i !!