vrijdag 24 december 2021

uit het schriftje, 25 december 2021

we denken: toén leefde men primitief; vandààg is al die primitiviteit, deels jammer ook, verloren gegaan voorgoed.
    zo onderschatten we de uitvinders van morgen, die zullen maken dat de bevolkers van morgen, op vandaag zullen terugkyken met diezelfde aangedaanheid.
    het internet en die cellphones die wy vandaag zo modern en revolutionair vinden, vooral dié dingen zyn zeer binnenkort al belachelyk vintage...

**

voor slechts 25 euro integraal de buiten- maar vooral zelfs de binnenkant van onze auto helemaal uitgekuist laten worden. een aanrader voor iedereen, vooral nog voor gezinsauto's met kinderen, waar iedere halve centimeter van de binnenbekleding wordt overwoekerd door beschimmelde betterfoodkoeken.

1 opmerking:

crowdserver1 zei

De mensen weten wel dat men in de toekomst refereert naar onze tijd als een primitieve tijd maar ze halen de belangrijkste boodschap niet uit de toekomst:

In de toekomst, zeker in de verre, zal al het werk gedaan worden door robots en machines zodat niemand nog hoeft te werken zodat de regeringen wel genoodzaakt zijn om geld te drukken vanuit het niets om aan elke burger te geven en dan zal men inzien dat regeringen al veel eerder geld hadden kunnen drukken voor de nuttige en noodzakelijke dingen in hun begrotingen en dat ze op die manier alle belastingen hadden kunnen afschaffen.

Want als men die boodschap over de hele wereld vooropstelt, zal men voor altijd naar deze tijd verwijzen als ‘de omschakeling’.
Klik op mijn naam voor het volledig uitgewerkte systeem.