vrijdag 25 februari 2022

state of being, 26 februari 2021


de slaapziekte blyft voortduren. ook luv, die een boek leest, valt overdag in slaap in de driezit. so be it. "dat wil zeggen dat je het nodig hebt."
    ook het werk, voor een zoveelste keer, erger dan eerder, passief voor my uit aan het duwen geweest; mede doordat het mocht; gisteren en vooral eêrgisteren was dat werk nu eenmaal dubbel zo hard opgeschoten als verwacht (laatste voorbereidingen aan die poe-lezing.) (overigens ziet het ernaar uit dat we in het najaar deze lezing ook gaan mogen opbrengen in de bibliotheek van merksem...) (in cc wilryk eveneens, dat ligt namelyk al vast...)
    zoals je by de rubriek "pech en geluk" reeds kon lezen, vrienden, ben ik myn boekenkasten in de machine-kamer drastisch aan het herschikken geslagen; dat gebeurt eens om de drie jaar; begint altyd als een toffe bezigheid, maar wordt dan, geleidelyk aan, steeds alsmaar meer wanhopig makend.
    bof... onthouden dat het maar een uitvlucht is, om ondertussen te kunnen lopen luisteren naar àlle mogelyk podcasts die je kan vinden: met als onderwerp de oorlog in oekraïne. die oorlogsspeech van putin; de "denazificering van oekraïne", heeft my echt geshockeerd...
    savonds gaan eten by een thai, in de picardiëlaan te schilde; best een aanrader, zeer lekker en alles netjes. goed bygebabbeld vooral, over alle mogelyke roddels betreffende wat er op school àchter de gordynen allemaal gebeurt, en waar ik doorgaans niks vanaf weet (na drie jaar ken ik de meesten zelfs nog steeds niet by naam...)

Geen opmerkingen: