woensdag 26 oktober 2022

state of being, 27 october 2022


de gebruikelyke woensdag... het hypnotische slaaptekort... ditmaal toch daar niet aan toegegeven overdag... doordat ik met mollie alleen thuis was.. wat heeft die aan een snurkende vader in de zetel... in plaats daarvan tezamen mens-erger-je-niet gespeeld.
    die dinsdag-avonden zyn een goed water, maar nadien er iets over opschryven, is helemaal niet tof. zoals ik ook niet houd van gedichten met als onderwerp "taal". gedichten in de aard van: "deze woorden smelten in jouw mond als metaforen van robuust verlangen in een doofstomme ochtendtaal..."
    voorts urenlang bezig geweest met gewoon myn mailbox op te volgen. gewoon zo bondig maar beleefd mogelyk alle mails beantwoorden, duurt telkens byna een hele dag...
    in de voormiddag een klas van 22 leerlingen van wie er 17 te laat binnen kwamen. met àl die leerlingen naar het secretariaat voor een b-code...
    van de avond tevoren zag een van myn oren nog helemaal blauw. in de leraarskamer zei niemand er iets van, maar in de klas was het uiteraard meteen prys...
    de dozen met nero-boeken zyn hier thuis aangekomen, die ga ik nu graâg aan de man brengen. het is een product. in iéder geval.
    er komt, door myn vensters, veel geld binnen, op dit moment - maar net ietsje méér geld nog, gaat er steeds bliksemsnel ook weêr vandoor...
    mollie treedt zondag op in het sportpaleis, in het achtergrond koor van dana winner...
    
    
    

1 opmerking:

crowdserver1 zei

Je kan ook nog geld verdienen aan een podcast via anchor.fm. De podcast dienst van Spotify waar je gratis en onbeperkt podcasts kan aanmaken of uploaden en gratis publiceren naar de grootste platforms, allemaal geautomatiseerd.
De opties om te verdienen kan je hier lezen:
https://help.anchor.fm/hc/nl/articles/9568742995867-Opties-om-geld-te-verdienen-met-Anchor
Mocht je dat doen en kiezen voor de abonnement optie, zal ik dan waarschijnlijk niet luisteren.
Voor wie interesse heeft in mijn podcast zonder abonnement, kan op mijn naam klikken en in de rechterkolom vind je de rechtstreekse links naar de grote platformen zoals Spotify.
Het voordeel van een podcast is dat je die kan beluisteren terwijl je on the go bent terwijl dat met een vlog niet zo evident is.