zaterdag 20 april 2024

state of being, 20 april 2024


op stap met the goldface. eerst naar bax music, voor nieuwe monitors. die monitors in de club, zyn inmiddels kapotgespeeld. niet dat we luid spelen, i hate loud!... maar die boxen gaan al exact tien jaar meê, van november 2014, en die zyn natuurlyk aldoor aan het verhuizen geweest, in de koffer en uit de koffer. de voorbye dinsdag klonk één van die boxen alsof er by de zangers stof in hun keel zat, en alsof er op de piano zinderende frankstukjes lagen.
    vervolgens zyn we één van myn schilderyen gaan afzetten in café "in de stad aalst"; de eigenaar, dylan moorthamer, had zich dat schildery reeds zeven maanden geleden aangeschaft, en nu pas kwam het ervan, dit te gaan brengen.
    daarna ook nog eens tezamen gaan kyken naar die in wording zynde zaal in de carnotstraat, schitterend prentje, toch wel nog flink wat werk aan...
    de files waren daar in de buurt intussen wel echt héél erg - we stonden in een parkeergarage: en die file begon zelfs al IN DIE GARAGE; dus zelfs om je auto uit je standplaats te krygen, moest je al wachten aanschuiven. en zo per millimeter verder, de straat op.
    gelukkig mocht ik beschikken, te voet verder.
    opnieuw een dag van relatieve uitputting, door die gig in vorst; maar omdat die gig wél steengoed verliep, ook op zakelyk niveau, wat zeker niet niks is (!), ben ik zeer gelukkig.
    

Geen opmerkingen: