zondag 26 november 2017

alternatieve feiten



als het personage genaamd "eleven" uit de serie "stranger things" een telepathische job doet, begint een van haar neusgaten steeds enigszins te bloeden. nu is er van haar buste een kaarsenhouder op de markte (zie photo), waar rood kaarsvet uit tevoorschyn rolt, zodra de kaars ontbrandt...

tot 1983 was "duivelsadvocaat" in de katholieke kerk een waarbestaand beroep, dat werd ingeroepen als tegenparty by de procedure van heiligverklaringen.

als beiden partners van een koppel gescheiden ouders hebben, is zuiver statistisch gezien de kans driemaal zo groot dat ook zyzelf een echtscheiding tegemoet roeien.

de gsm in de vorm van een eenvoudige ring, draagbaar aan je wysvinger, bestaat al een tydje (de "orii"). als je daarmeê belt, ziet het eruit alsof je staat te spelen dat je belt.

als je zelf moet kiezen op welke photo's jyzelf er het meest aantrekkelyk uitziet, maak je geheid een andere keuze dan buitenstanders zouden doen.

tegenstanders van "black friday" organiseren diezelfde dag "buy nothing day". verkleed als zombies waden ze door shoppingmalls, en organiseren ze sit-ins waartydens ze hun creditcards versnyden.

een flink aantal mensen lyden aan de hallucinatorische psychose, waarby ze permanent denken dat hun leven een reality show is, die aldoor heimelyk wordt gefilmd, en die goeddeels geënsceneerd wordt.

op een glybaan wil je, voor alle veiligheid, je peuter in je schoot nemen, om dan tezamen naar beneên te glyden, maar da's een zeer slecht idee, dat juist gevaarlyk is; je eigen gewicht drukt op het kind, zodat, by het neêrkomen, de voeten en de benen van het kind gewond kunnen geraken. in ziekenhuizen komen er van glybanen véél meer kinderen binnen die by een ouder op schoot zaten, dan die in hun eentje de glybaan bezigden.

gemiddeld gezien leven mensen die een hond hebben langer dan die er geen hebben. byzonderlyk wanneer die mensen voorts alleen leven.

in de loop van hun lange evolutie hebben huiskatten het zich aangeleerd om, indien zeer hongerig, met opzet te mauwen op de toonhoogte van een menselyke baby.


Geen opmerkingen: