vrijdag 24 juli 2020

state of being, 25 juli 2020


wat kreeg ik voor mekaâr vandaag? een contract van vele bladzyden uitgeprint en gehandtekend, en ook éindelyk uitgevonden hoe die scanner werkt, om die contracten succesvol meê te scannen... jihaa! vervolgens naar de post: om daar maar één boekje te gaan verzenden, zy het dan wel helemaal naar frankryk, én terloops, daar dan toch zynde aangekomen, 300 nieve postzegels my aangeschaft. ten slotte dààrna nog eens, vlak voordat het begon te regenen, tot aan de fietsenwinkel gewandeld, voor luv haar inmiddels herstelde vehikel (het is dus luv haar fiets, maar kikzelf had hem vorige week kapotgereden, vandaar...)
    aldus, de boterham tezamengevat: scannen, naar de post, naar de fietsenwinkel - en meer niet; en toch, beste lezers, toch ben je daar dus meer dan twee uurs meê zoet!!
    gelukkig: het is geen verkwanseling. wel degelijk heet dit een gestaêge progressie. ook die kleine, vervelende frutseltjes tussendoor, moeten op een ogenblik van de baan, je kan die dingen niet blyven uitstellen. een teveel van dat soort boodschapjes in je mailbox, kan op den duur een zelfs snel dodelyk effect sorteren.
    voorts met rocco james conan, die rustig alleen thuis is, want mollie is naar de toneelschool, een mug aan het bestuderen geweest, met name langs rocco zyn microscoop. hy wilde al lang een mug bestuderen, maar dan geen platgeslagen mug, zoals die inmiddels, per trosjes van duizend, al onze kamers ontsieren, maar een echte, rechtopstaande mug, met een hoed op en een cigaar; zodoende als een goeie huisvader in myn eigen slaapkamer een halfuurlang op een mug aan het jagen geweest - om die, zodoende succesvol, levend en wel te pakken te krygen ook. wie doet my dit na?



Geen opmerkingen: