zondag 31 maart 2024

@ nêstor


geef ons veel geld. geef my veel geld - ik zal het dan wel doorgeven.

verlos mensen, als die daar last van hebben, van apneu. verlos ook apen, varkens, vogels en reptielen van apneu, als die daar last van hebben.

schenk iedereen met tinnitus bevryding. maak dat de medische wereld daartegen een fatsoénlyke remedie ontdekt, vandaag nog. geen halfslachtige probeersels maar écht een doeltreffende oplossing. en maak, nêstor, dat die remedie dan vandaag nog op de markt komt, dus zonder de gebruikelyke medicynen-maffia. sla neêr de medicynen-maffia.

schenk troost aan mensen met immens veel verdriet. bevryd de gaza. bevryd oekraïne. bevryd de oeigoeren, die, op dit moment, met meer dan één miljoen mensen in interneringscampen zitten opgesloten. hun leven is een hel. verlos hen.

gun myzelf desondanks myn eigen, veel meer kleinzielige, kleinmenselyke ambities - én de vervulling daarvan, dat nog vooral; roem, maar dan roem zoals die zich wordt ingedroomd door een puber; rykdom, op het niveau van dagobert duck; rock&roll, op het niveau van don vitalski hemzelf (ik kan geen béter voorbeeld bedenken... ik ken op het moment niemand die nog harder rockt dan ikzelf...)

geef my van prince zyn gevoel voor rythme, van toon hermans de geconcentreerde frazering. de geheimzinnige intelligentie van andy warhol, de zin voor het rudimentaire van bukowski.

geef my de bankkaart, plus pincode, van gert verhulst.

bedankt, nêstor.

het wordt een belangryke week deze week.




Geen opmerkingen: