maandag 26 december 2022

alternatieve feiten

1. er tweedehands een op de kop hebbende kunnen tikken, hebben we thuis terug een hoverboard in ons bezit. naar aanleiding waarvan rocco james conan my deze herinnering opriep: de vorige keer toen we een hoverboard hadden, was rocco nog zo klein, dat hy onvoldoende gewicht had om voldoende op het vehikel neêr te drukken; zodat ik hem toen een rugzak oplegde, met daarin welgeteld acht flessen bomvol met water. effectief kon hy toen wél hoverboarden.

2. onze huidige kerstboom, vervaardigd in myn afwezigheid, volgt nul procent myn eigen credo (bont, alle kleuren door elkaâr, een overdaad aan kerstballen, alles dooreen), maar helemaal dat van mollie en luv: sober, nauwelyks rood, vooral wit en zilver.

3. dinsdag 27 december gaat overdag lies robbeneiland die beenwarmers die we hebben, van brede lappen stekelbont voorzien; omdat die beenwarmers zoals ze nu zyn, te hard op gewone sokken lykende, geen effect sorteren.

4. de oudste stoel die we nog hebben, is 4.000 jaar oud, komende van het oude egypte. het is nu echter wettelyk verboden om op die stoel te gaan zitten.

Geen opmerkingen: