woensdag 27 december 2023

state of being


dinsdagnacht goed doorgefuifd. de dinsdag-club in de zonnestroomstraat was financieel geen gemakkelyk parkoers, soms wist ik op voorhand dat ik verlies zou maken maar moest ik toch wél spectaculair programmeren - àlles voor de kunst!... maar gisteren, het vacantie zynde, hadden we een fullhouse, overal fuivers en dansers en doordrinkers; zo konden we daar eindigen in schoonheid doch ook in sympathiekere cyfers - àls we maar lang genoeg zouden blyven doordraaien.
    met als een gevolg dat we pas rond drie uur snachts, na alles, naar de ardennen konden maken dat we daar wegkwamen.
    "we", dat wil zeggen: kikzelf, gechauffeurd door lies robbeneiland, die in ondenval, alias niedersteinbach, diverse buitenverblyven beheert.
    vanmorgen werd ik totaal groggy wakker, en duurde het oneindig vooraleêr het tot my doordrong alwaar ik toefde - in dit huis met gezicht op de amblève, meer specifiek in een kamer die effectief genoemd is de "vitalski"-kamer.
    het is een aangenaam toeven; ontkreukelen, facturen betalen, een pààr gedichtenregels uitproberen.
    de kinderen hebben hun eigen vriendjes meê en ook els crawls is sinds langer geleden nog eens van de party.
    douchen is er niet van gekomen...
    geen luiheid maar effenaf een zekere moêheid hield my tot vanavond toe in zyn greep...



2 opmerkingen:

Lies J. Van Aelst zei

In het donker reden we een verkeerd steil paadje omhoog, en kwamen bij mensen achter op het erf, het licht ging aan, en de bewoners kwamen kijken in hun nachtgoed. Gillend liepen ze terug binnen toen ze een blauwe man ontdekten in die auto.

Vitalski zei

:D