maandag 22 februari 2021

state of being, 23 februari 2021







door omstandigheden die ik hier niet kan uitleggen, is het interview met jan verheyen een week uitgesteld. evenwel trof deze mededeling my vanmorgen met een zekere vreugde; die excursie naar ruddervoorde zou normaal gezien quasi de gehele dag in beslag hebben genomen, wat nu dus éigenlyk wilde zeggen dat ik in de praktyk vandaag verlof kon hebben. in ieder geval ben ik opgestaan: om een stripverhaal te lezen (buck danny), qua chill kan dat wel tellen.
    om 12u kwam tim clement langs, voor de montage van aflevering zeven van de grote don vitalski radio show. dat werk is altyd erg snel klaar, omdat het ook altyd uiterst minutieus wordt voorbereid, maar nadien zyn we wel nog een goed halfuur blyven staan buurten (luv, uit leuven, erkent niet het woord "buurten", willende zeggen "goed doorkeuvelen", maar toch is dit wel degelyk een algemeen aanvaard neêrlands woord, en bovendien is het ook een zeer expressief woord.)
    in de namiddag dan toch maar naar boechout gereden, om daar, by myn ex-boekhouder, myn papieren te gaan ophalen. kan maar gebeurd zyn... onderweg naar ginds in myn earplugs een documentaire over leopold II - totdat ik dit moest afzetten: wegens té erg. die koloniale holocaust is nu een eeuw en een kwart geleden, daarom glyden die tot clichés verworden horrortoestanden als iets exotisch van ons af, maar als je je die nachtmerrie in echtheid, in fysieke realiteit, voor de geest probeert te werven - dan moet je naar de pechstrook om het uit te krysen...



    

Geen opmerkingen: