vrijdag 26 februari 2021

state of being, 27 februari 2021

in tien korte punten.

1. na te weinig slaap, toch om negen uur smorgens al opgestaan.

2. ik had een stripverhaal in myn handen maar het boude voornemen om eerst, voor alles, dààrin te zullen lezen, toch totaal niet bolgewerkt.

3. luv was al bezig met boekhouden zodat ik ook meteen op dié trein zat...

4. op de postafdeling van het naftstation zeven exemplaren verstuurd van myn geniaalste nieuweling, "het verborgen ryk", en tegelyk my daar een honderdtal nieve postzegels aangeschaft. de juiste enveloppen hadden ze er niet.

5. myn earplugs waren op dat moment jammer genoeg onvindbaar, pas veel later zou ik uitvinden dat die onder de zetel lagen.

6. voor de engelse les een powerpoint klaargemaakt rond het totaal brilante stripverhaal "old man logan" van mark millar, en vervolgens met luv een soort van aerobics bedreven.

7. de engelse les om 15u kon by nader inzien niet doorgaan; die prachtige powerpoint geraakte namelyk alsmaar niet opgeladen op smartschool, wat enorm teleurstellend was voor iedereen.

8. het is nu halfacht savonds. rocco en luv eten sushi en dimsum, mollie is net terug van een vriendin en zit op een skateboard, landerig.

9. het is véél te vlug avond geworden.

10. straks is het "de afspraak op vrydag" maar eigenlyk ben ik van dat programma alleen maar een liefhebber als rik van cauwelaert meêdoet - én, als je het nagaat: de laatste zes keer geraakte zelfs van cauwelaert totaal niet meer op dreef (ooit, weten jullie nog, maakte die op televisie totààl gehakt van patrik van krunkelsven, dat was echt een legendarisch ding, byna angstaanjagend; waarom hy vandaag dan iemand als tom van grieken alleen maar een citaat voorlegt van een of andere totaal vergeten jaren zeventig-politieker die er niet toe doet, weet ik niet...) 

------


1 opmerking:

crowdserver1 zei

De Afspraak wordt pas interessant wanneer men het daar heeft over de Nederlandse vertaling van The deficit myth van Stephanie Kelton die binnen een paar maanden verschijnt maar die men nu al kan bestellen.
https://www.standaardboekhandel.be/p/de-mythe-van-de-staatsschuld-9789026355264