maandag 26 april 2021

state of being, 27 april 2021

luv is ernstig aan het diëten. rocco james conan en mollie hebben sinds eêrgisteren allebei een eigen telephoon. dwz het zyn aloude telephoons die ze hebben, maar nu mét geactiveerd telecard, zodat ze ons in principe kunnen opbellen wanneer nodig. voor rocco is dat minder "nodig" dan voor mollie, want alleen durft rocco zelfs niet op straat aan onze voordeur te staan (wat minder krankzinnig is dan je zou denken; het wemelt in onze straat van de totaal abstracte dorpsgekken...) 
    myn jongere broêr jeroen kwam even langs om my iets te brengen. hy begon nu toch zelf over zyn tekenrollen, zoals die nu al vier jaar lang in onze garage staan, hoewel ze daar in principe maar voor twee maand werden ondergebracht. onthoud evenwel dat ik voor eeuwig by hem in het kryt sta, alleen al gerekend die talloze keren dat ie my getransporteerd heeft in al die vele jaren toen ik geen auto kon ryden.
    die vergadering van vanmiddag, waar ik zoveel schrik voor had, viel aardig meê - al blyft de bottomline een treurige zaak, niks aan te doen... vallen en weêr opstaan...
    ik kende die niet, zyn naam klinkt té lichtzinnig, maar by nadere kennismaking blykt jaren 50-tiener-idool rickie nelson een enorm mooie stem (niet te verwarren met de té nasale willie nelson, maar ook niet te verwarren met rickie valence...)



Geen opmerkingen: