vrijdag 18 november 2016

state of being, 18 november 2016



gisteren, door dat langdurige opnemen van die "video-clip" in café papa jos, voor de toneel-voorstelling van victor glorieux, pas om vyf uur snachts in myn bed geraakt, zynde één uur later dan myn definitieve eindzone, dwz vier uur snachts. een yzeren regel: als ik niet ten àllerlaatste pas om vier uur snachts het licht uitdoe, ben ik de dag daarna ongeveer waardeloos, eender als ik die dag kan uitslapen. dwz ik was de gehele voorbye dag suf; verre van ongelukkig, maar langzaam; verre van ongezond, maar droog in het hoofd, alsof er zand in myn hersenen zat.    
    desondanks de baan op, dwars door de regenval, - het regent nu al, zoals men weet, zeventien dagen aan één stuk door, non-stop -, richting "de witte merel", te lint, achter boechout. we waren niet op ons allerbest, eigenlyk. vooral jammer voor myn boekhouder, herman dons, alsook zyn aanhang, die present tekenden. op zich nochtans ook een zeer gezellige zaal...
    morgen weêrwraak...
    nu te bed; morgenvoormiddag eventjes babysitten, want mollie heeft de griep, en daarna, in de namiddag, een gehele reeks vergaderingen.
    nu eerst de konynen opruimen...
    

Geen opmerkingen: