donderdag 25 maart 2021

alternatieve feiten


1. eendeneieren zyn volstrekt eetbaar en zelfs lekker, smakende naar kippeneieren maar dan van zichzelf meer gezouten.

2. in azië zyn eendeneieren usual food, maar by ons worden alle broedvogels beschermd - en dus ook hun eieren. dwz eenden-eieren eten, is strafbaar.

3. red bull bestaat sinds 1987. microgolfovens sinds eind jaren 60. 

4. giraffen hoesten.

5. er bestaan nog onontdekte inheemse stammen, vooral in het amazone-gebied. deze primitieve volkeren beseffen wel dat er een ander bestaan bestaat, maar blyven ervan weg, doorgaans wegens slechte ervaringen. stammen die toch wel tot de moderniteit toetreden, doen dit meestal doordat zyn opgejaagd en verdreven door houtontginners.

6. strontvliegen eten eigenlyk nauwelyks stront. ze zyn alleen maar aan stront gehecht om er hun eitjes in te kunnen leggen. de larven vinden wél voedingstoffen in de stront. de vraag "eet een strontvlieg zyn eigen stront?", moet dan ook negatief worden beantwoord.

7. als je geen ringvinger en geen pink hebt, is het erg moeilyk om een hamer vast te houden.

8. by het weten van de wereld bestaan er vandaag de dag vyf levende familieleden van hitler. hitlers vader was eerst met een andere vrouw getrouwd dan met de vrouw die hitlers moeder zou worden. van die eerste vrouw had hitler een halfbroêr en een halfzus. die zus baarde kinderen die "raubel" kwamen te heten, maar die broêr gaf leven aan de zoon willy hitler. na de oorlog liet die zyn naam veranderen.

9. geen van de vyf nog levende afstammelingen van de vader van hitler heeft kinderen; in de media wordt het vermoeden geuit dat deze mensen alzo welbewust hun stamboom willen laten afsterven...

10. een paar weken geleden werd hier al wel eens aangekruist dat nederlanders zuiver fysiek het grootste volk ter wereld zyn; hier nu wordt daaraan toe gevoegd, dat dit volk nog steeds bezig is met, per generatie, nog groter te worden...



Geen opmerkingen: