vrijdag 26 maart 2021

state of being, 27 maart 2021





twee uurs film gezien; na die "brooklyn", ook nog het minder opzienbarende "winter's bone". voorts één uur in een stripverhaal gelezen (zie: morgen), en één uur ook zelf getekend (met zeer teleurstellend resultaat);  één uur zitten schryven (het boekje voor mei), één uur voor school gewerkt (verbeteren en corresponderen met de moeder van één bepaalde leerling.) één uur huishouden, drie uurs met de kinderen. één uur muziek zitten mixen. de dag begonnen met een warm ligbad, en aldoor speelden er actua-programma's op de achtergrond.
    onze eerste minister is overigens goed bezig, zo te zien. staatsman-achtig, werkelyk. ik hoop dat die onzin van barbara pas en die flauwekul van ben weyts op een ogenblik niet te veel stemmen gaan oogsten - maar: allicht zal dat wél het geval wezen, daarom doen ze het ook...
    toch had deze geborgen, lange dag ook zyn horden en bezwaren. myn printer is stuk, juist wanneer ik die hard nodig heb - en zelfs juist wanneer ik, uitgerekend vanmiddag, zés nieve inkt-cartridges mocht ontvangen. ook laat myn bluetooth-verbinding met myn muziek-boxen het ineens afweten. dat gaat weêr een uur zoeken vergen, om het terug op te lossen. dit soort van digi-kaka is het, dat ons éigenlyk finaal kopje onder zal dreigen te drukken - evenwel wist ik my er met een strategische gelatenheid toch nog nét zonder kleêrscheuren weêr doorheen te slepen.
    het is tien uur savonds geworden.
    het regent.
    ik weet my reeds zéér slaperig...

rainy night at home


    

2 opmerkingen:

Marc Buggenhout zei

misschien totaal overbodig, maar je weet nooit
bij HP : doe de functie: "printerkoppen reinigen"

Vitalski zei

ok, thanks!