zaterdag 27 augustus 2022

alternatieve feiten

op zaterdagochtend, 27 aûgustus 2022.

1. mollie was àldoor met een pesterig zeur-stemmetje aan het spreken, het was sterker dan haarzelf, ze Kon er niet meê stoppen; net zolang tot rocco james conan ultra-geïrriteerd naar zyn eigen kamer verdween.

2. wanneer ik dit alles netjes noteer, is het één uur smiddags; binnen één uur hoor ik naar bilzen te vertrekken, om daar te gaan spelen, binnen een project dat kennelyk heet "theater op de fiets".

3. luv is naar de albert heyn, met ons laatste stukje budget van het eind van de maand. het loon dat woensdag binnenkomt van myn job als leraar, dient integraal om ogenblikkelyk de schuld van myn creditcard te nivelleren. die bedragen zyn exact aan elkaâr gelyk. maar dat is dan dus méér dan een "nul-operatie", want een schuld aflossen, geeft een waanzinnig goed gevoel.

4. die vele draagzakken en rugzakken links van de living-kast geraken precies alsmaar niet opgeruimd. met de komst van die niéuwe tweedehands-kast was ik aan het veronderstellen geweest dat dit eeuwige draagzakken-probleem van de baan zou zyn, maar in plaats daarvan is het precies alleen maar nog verergerd...

Geen opmerkingen: