dinsdag 29 maart 2022

actua




biden zegt "die man kan niet aan de macht blyven",- en nu kwaken al zyn tegenstanders, maar ook zelfs velen van zyn medestanders, "oei! oei! wat gaat putin dààr nu van denken!!"
    fuck dat.
    die putin denkt en doet al zyn leven lang totaal wat hy wil, als een volstrekt ongeleid hypostatisch projectiel. dat handenwringende bange buigen van het westen is wat zyn holocaust vryspel geeft. diplomatie bestààt hier niet. die hele satanische maffia moet frontaal de kop in worden gedrukt, met de allermeest kolossale militie die we ooit in de geschiedenis gezien hebben, misschien nét niet in rusland zelf, maar zeker in oekraïne én in de zee van azov. boots on the ground! no-flyzone! als putin zegt: "ik mag met myn leger in oekraine komen", waarom moeten wy dan antwoorden: "oei, wyzelf mogen dat niet!...
    goed gedaan, biden!
    niet vergeten: alleen al uit de streek rond marioepol worden nu iedere dag duizenden kinderen van hun ouders weggerukt, dus regelrecht gekidnapt, en naar rusland gedeporteerd
    (maar: toch ook wél juist goed van het witte huis om biden weêr enigszins te hebben teruggefloten; zo is het "gezegd", maar zonder dat het "gesteld" is. good cop / bad cop.)

onze boycot moet ook drastisch. meteen nul olie en gas meer van rusland. desnoods wy daardoor kou lyden, wy daardoor honger lyden, wy daardoor armoê lyden. wy daardoor met de fiets in plaats van met de auto ook voor verplaastingen van 1000 kilometers. dat moeten we er voor over hebben. 

Geen opmerkingen: