donderdag 11 augustus 2022

afterLink: Vlog

in the garden

3 opmerkingen:

crowdserver1 zei

De ironie van de tijd. Vitalski vindt nog lezers van het boek in generatiegenoten maar dan wel het papieren boek. De generatie die opgegroeid is met onder andere Star Trek. 
De jeugd kan boeken lezen op smartphones en tablets of een e-reader voor de nog betere beleving maar zit op Instagram en TikTok. 
Niet dat het hen kwalijk kan genomen worden. Er is geen enkel boek waarvan kan gezegd worden dat het de wereldvrede tot stand heeft gebracht. De schrijvers zullen beweren dat dat niet tot het takenpakket behoort van een schrijver maar er komt een dag dat ze zich zullen realiseren dat ze daarin de grootste vergissing van hun leven hebben gemaakt. Een zeer kostbare vergissing. Want deze planeet zonder vrede vanwege atheïsten, ook zij die zich voordoen als gelovigen, dient op de hoogte gebracht te worden van het feit dat atheïsme verkeerd is. Door onder andere het eerste bewijs van leven na de dood een plaats te geven in je boek. Een bewijs dat een invloed uitoefent op de rest van je boek: Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 

crowdserver1 zei

Wie de moeite nam om mijn reactie hierboven eens te beanalyseren komt bij de vraag wie dan die crowdserver1 is die ook geen boek heeft geschreven dat de wereldvrede tot stand heeft gebracht. Die kan ik enkel doorverwijzen naar het nummer Higher Ground dat ik momenteel beter vind in de versie van de Red Hot Chili Peppers. Een kennismakingsronde. Een vrij bekend nummer maar de inhoud is zowat iedereen die het kent ontgaan. 
https://youtu.be/DwbQKY1YMt8

crowdserver1 zei

Tenslotte is er de vraag wat je moet doen als je een psychopatische moordenaar over de vloer krijgt? Je vertelt die het eerste meest eenvoudige bewijs dat er leven na de dood is want als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 
Die krijgt dan een totaal nieuw inzicht in het leven waardoor moord en foltering niet meer veroorloofbaar is. 
Er zijn natuurlijk omstandigheden waarbij dat niet lukt en men kan zelf te weten komen via eenvoudig redeneren wat die zijn. Dan kan men zingen over hoe je waarschuwing niets betekende en als je het even even goed nazingt, doe je dat dan met de verkeerde attitude. 
https://youtu.be/VnP2-Pc-plM