woensdag 21 juni 2023

state of being, 22 juni 2023


ik kan eigenlyk niet echt met myn kinderen naar de sinksenfoor - met name, omdat myn twaalfjarige dochter zich té hard voor my schaamt... ik zeg: "zal ik dan twintig meters achter jullie aan lopen? dan kan niemand zien dat we samen zyn." - maar dat zag ze dan ook weêr niet zitten...

de sinksenfoor ligt maar op 300 meters van onze voordeur af - maar toch moest luv ons komen ophalen: namelyk omdat de brug van de schynpoort onderweg, té walgelyk is om door te lopen met een milkshake in je hand. de lucht van doodgereden, met naft doortrokken stadsduiven doordrenkt dan die milkshake in dié mate, dat je àls je daarna nog van die milkshake maar wil ruiken, je naar de spoed moet worden overgereden.

antwerpen is een walgelyke stad, de walgelykste stad van heel belgië. en binnenin die walgelyke stad, is de seefhoek dan nog het àllerwalgelykst. àlles dat je ziet of hoort of ruikt is imbecilisme. 90 procent van alle menselyke gedragingen die je hier passeert, zyn van een totale imbeciliteit. je oog vindt nérgens rust, het is allemaal zuivere verrotting.

goed, zo kan ie wel weêr...

verhuizen is ook geen optie, haha!...

Geen opmerkingen: