vrijdag 23 juni 2023

state of being, 24 juni 2023



te vroeg wakker geworden, navenant het late uur waarop ik was gaan slapen. dan toch maar meteen, beneden in de living, de examens van myn leerlingen verder verbeterd. inmiddels helemaal klaar daarmeê. van myn veertig leerlingen die examen hadden (had ook nog vyftien leerlingen die géén examens hadden), zyn er twee helemaal geflest. ook zyn er wel een paar gewoon niet komen opdagen. anyway - die cyfers zyn ingevuld, dus dàt is uit m'n systeem.
    zaken geregeld; door omstandigheden is myn budget helemaal geslonken - maar: zo moét het ook, daarvoor diénen budgetten. al voelt het toch oncomfortabel... echter, zoals grand cardone het fraseert: "they can take away your money but they cannot take away your guts."
    de kinderen om halfvier van school gaan halen - en dan rechtstreeks naar oostduinkerke.
    een tàmelyk enerverende rit, maar niet té erg. luv kreeg onderweg wel een steek in d'r hart, éventjes leek het of ze doodging maar ook dit viel uiteindelyk meê.
    prettig in myn slaapkamer met zicht op zee. de kwelduivel in myn voetsporen heeft gewild dat vannacht een bende teenagers juist de duinheuvel hier recht tegenover heeft uitgekozen voor haar drankgelag, mét transistorradio; maar ik heb me voorgenomen niét te mopperen, niét te knorren, niét te zeuren...
    omdat ik anders slaag zou verdienen, toch...
    

Geen opmerkingen: