vrijdag 23 juni 2023

state of being, 23 juni 2023


toch was dit weêr een net iets té gevulde dag. het is nu één uur snachts en ik had nog wat willen lezen; maar tegen dat ik eindelyk horizontaal in myn bed zal liggen, met dat boekje, zal ik helemààl zyn uitgeteld. goeddeels door de schuld van deze blog, deze rot-blog, die àl myn tyd consumeert...
    maar ja, ik heb nu ineens iedere dag byna 3000 lezers... myn  blog-lezers-aantal is in de loop van de voorbye maand ineens verdubbeld... heel raar... dus dan moét ik wel verder doen - als een slaaf van myn succes!
    goed - het àllerenige dat telt, is dat ik kan uitslapen morgen. als ik adviseur van de koning van belgië werd, dan zou ik dààrvoor zorgen: dat iédere dag kunnen uitslapen, een nationaal mensenrecht moet worden.
    -- en "uitslapen" wil niet per definitie zeggen dat je tot halfelf of halftwaalf moet doorwroeten onder zure lakens; uitslapen gaat maar voor een klein deel over het precieze uur; het gaat erom dat je, by het uit bed komen, geen druk gewaarwordt, geen schoenen moet byeenzoeken tegen een tydsdruk...

ik ben een superster. ik ben de volmaakte kruising tussen prince, toon hermans en andy warhol. overal waar ik kom, breng ik een waterval van vreugde aan de mensen.

ad nestor, geef my honing!!...