woensdag 29 oktober 2008

de groeten


ik geef toe dat deze blog wel iedere dag wordt bygevuld maar op het ogenblik misschien niet extreem geïnspireerd overkomt...

ik ben wel gelukkig maar heb weinig te vertellen, meestal, - maar nu nog minder, precies...

maar niéts eropzetten voor desnoods één dag, kan ook al niet meer; ik moét iedere dag dat tweehonderdtal bezoekers dankbaar hallo kunnen zeggen; -- een neurose als een ander...

4 opmerkingen:

Kristomurti zei

En ik blog als een razende en ben aan een nieuwe boek begonnen. Inspiratie komt als eb en vloed. Niet van wakker liggen.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Kristomurti zei

Wie is anoniem? Durf ge uw naam er niet onder zetten? Ik doe niet aan navelstaren en namedroppen, ik schrijf niet meer dan een dagboek, that's all!!!

Kristomurti zei

Anoniem, als je A zegt, moet je B zeggen. Ik vind het al zielig dat je hier onder een schuilnaam opereert. Ik ben altijd straight in the face. Klinkt het niet dan botst het. Over welk liedje heb je het ...? Ik sta open voor kritiek maar wees dan aub volledig? Ken ik jou van ergens? Vanwaar toch al die jaloezie de laatste tijd? Ik begin het echt zat te worden ...Moet ik nu echt een grijze mus zijn die niks leuks meemaakt met ontzettend leuke mensen en leuke dingen. Gun je mij mijn plezier, anoniem? Of moet ik toestemming vragen?