woensdag 16 augustus 2017

alternatieve feiten







de beste manier om te weten te komen of iemand een narcist is, bestaat eruit om het die persoon eenvoudigweg te vragen . àls hy of zy een narcist is, dan is de kans statistisch gezien erg groot, dat hy of zy dit ook onbeschroomd zal toegeven.

in marokko kan je het voorhebben dat je vanuit een boom blykt te worden bespuwd door een geit. in tyden van zéér verregaande droogte, kruipen sommige marokkaanse geiten in bomen, namelyk in argania-bomen, om hoog daarboven in de takken te kunnen grazen. zitten er teveel grote pitten in hun mond, dan spuwen ze die weêr uit - niet zonder hiermeê, overigens, de aangroei van argania-bomen aanzienlyk te bevorderen.

je steekt niet alleen andere mensen aan als je geeuwt, ook empathische honden geeuwen gelyk met je meê.

in ghana wordt men begraven in avontuurlyke doodskisten; in kisten in de vorm van een zeer grote, blauwe kip, in kisten in de vorm van een felle sportwagen...

als je de kaarsjes van een taart uitblaast, neemt het aantal bacteriën op die taart toe met een omvang van mooi 1400 procent.

"schadenfreude" heet in onze taal "epicaricatie."

in het boek "the hobbit", van tolkien, komt het woord "she", dwz "zy", maar één keer voor!

mensen met een hoog i.q. hebben gegarandeerd meer angsten dan mensen met een laag i.q.

een "laser tattoo" verwydert je tattoo niet echt, maar breekt de inkt tot kleine stukjes, zodat die dan door je witte bloedcellen naar je lever kunnen worden getransporteerd. dus eigenlyk "schyt" je je tattoo er weêr uit.

een gezicht om op te slaan, wordt in het duits geheten een "backpfeifengesicht." hier kan je zelfs horen hoe dat woord moet worden uitgesproken;

3 opmerkingen:

Uwes zei

Wanneer geiten willen tuffen dan tuffen ze!

https://youtu.be/Dp0Bt2cbcc8

Diederik zei

uit welk boek heb je dat weetje over narcisten gehaald?

nathalie1976 zei

Nice!