woensdag 17 augustus 2022

vitalski vlogt - flevering 21: "verloren op het strand".

3 opmerkingen:

crowdserver1 zei

Dieper ingaan op een onderwerp voelt erger aan dan van het ene naar het andere onderwerp gaan omdat alle onderwerpen momenteel atheïstisch zijn.
Zelfs diegene die pretenderen het niet te zijn. Neem bijvoorbeeld deze Britse band: https://youtu.be/odGUKJsCufQ Een stelling zonder bewijs wordt op deze planeet per definitie verworpen.
Later zal men niet kunnen begrijpen hoe de mensen vroeger hun best deden om de simpliciteit te overstijgen maar nog geen eens notie hadden van de simpele basis en dat is dan het eerste en eenvoudigste bewijs van leven na de dood dat de hedendaagse dans ontspringt dat alle onderwerpen atheïstisch zijn.
Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 

crowdserver1 zei

Wederom werpt zich dan de vraag op waarom ik er zo laat in de geschiedenis van de mensheid mee uit de hoek kom.
En het antwoord blijft dat je dat niet wil weten maar dat belet me niet van een impressie te geven. Die vind je door “live throwing copper album cover” te googelen. Wie dieper dan de afbeelding wil gaan kan eens zoeken naar het nummer op dat album dat aan de afbeelding gerelateerd is.

Jean-Lou zei

...