dinsdag 1 maart 2011

press - DAG ALLEMAAL deze week...

Jean-Pierre Van Rossem: "Jan Decleir is een onbeschofte, pretentieuze mens"

01 maart 2011, 07:18

Jean-Pierre Van Rossem: "Jan Decleir is een onbeschofte, pretentieuze mens"

Jean-Pierre Van Rossem zal je niet snel terug in het parlement zien zetelen. Al zette hij wel zijn schouders onder een nieuwe politieke partij 'Foert'. "Mijn taak is om bekend Vlaanderen aan te trekken."

"Bij Foert zijn ze misnoegd over de huidige politieke toestand, ze hebben me gevraagd hen wat op weg te helpen. Maar zelf ga ik niet op de lijst staan. De mensen van Foert hebben me een lijst van bekende namen gegeven en me gevraagd of ik die allemaal wil proberen te overtuigen toe te treden tot de partij", aldus Van Rossem.

Tot nu toe heeft zijn zoektocht nog niet veel opgeleverd. "Robbe De Hert heeft onmiddellijk toegezegd. En Vitalski, de fameuze nachtburgemeester van Antwerpen, doet ook mee. Alex Agnew heb ik gebeld, maar die lag ziek in bed. En Jan Decleir? Wel dat is gewoon een onbeschofte mens. Hoeveel meter zou die eigenlijk naast zijn schoenen lopen? Ik belde hem met de vraag of hij zin had om naar het parlement te gaan. Hij snauwde me iets onverstaanbaars toe en smeet de hoorn neer. In het theater maakt hij van zijn oren tegen zijn eigen toeschouwers omdat ze het aandurven te kuchen. Godverdomme, als ik in dat publiek had gezeten, ik had hem een lap rond zijn oren gegeven. Decleir is een enorm onbeschofte, pretentieuze mens", aldus Van Rossem in Dag Allemaal.


Geen opmerkingen: