woensdag 29 april 2015

state of being, 30 april



waarin vandaag alleen maar de harde feiten!


1. een klamme, regenachtige woensdag, maar wel met opklaringen hier en daar. al zyn en blyven zo'n opklaringen over het algemeen wel integraal nutteloos verschynselen.

2. mollie wou niet gaan slapen: omdat ze gisterennacht had gedroomd dat er wolven rondliepen op de speelkoer.

3. rocco james conan ging vandaag naar het ziekenhuis - om, onverdoofd, de vier draadjes weêr uit zijn achterhoofd te laten verwyderen (de eerste april liep hy in zyn hoofd, by het achteruit-springen, een gat op, dat moest worden dichtgenaaid.)

4. myn pa en ma kwamen langs, om myn zanginstallatie te lenen, voor een tango-namiddag die ze organiseren, aanstaande zondag in "het kerkschip".

5. sofi legon kwam met haar broêr heel even langs, om muziek-cd'tjes te lenen, voor haar living-feestje dat ze morgen geeft.

6. we aten spaghetti met gepaneerde schnitzel. 's morgens (= 's middags, eigenlyk) at ik nog de restanten van de meêneem-chinees van daags tevoren.

7. xerius sociaal verzekeringsfonds voor het tweede trimester afbetaald - 725 euro. tevens myn facturen gemaakt voor tseef leeft én voor het optreden morgen in menen, waar ze my, omdat zy dat willen, ter plekke cash uitbetalen, 600 euro (gaat wel een commissie van naar myn bookingsagent.)

8. het idee om de verscheurde binnenzakken van myn vest met veiligheidsspelden byeen te knellen, weêr laten varen, namelyk doordat ik vandaag meermaals in myn oksels werd geprikt. wie het niet zopas heeft meêgemaakt, realiseert zich niet hoe fenomenaal pynlyk zo'n speld in je vel steekt.

9. lezen niét in "in wonderland", maar wel in "through the looking-glass", het vervolg op wonderland. annick lesage heeft voor my vandaag een ticketje weten te bemachtigen voor de ultra-uitverkochte voorstellingen-reeks rond alice in wonderland van stef lernous in nona, mechelen.

10. heel even in de tuin gezeten, maar daar weinig anders gedaan dan duiven-stront van de schommel verwyderen.

11. ik volg het nieuws dagelyks maar vandaag meer nadrukkelyk, namelyk met oog op myn deelname aan "de bende van annemie" op radio 1 volgende week.

12. myn huid is er redelyk goed aan toe maar ik draag nog die stomme, vage snor vanwege de rol van victor glorieux het voorbye weekend, met een vormeloze, sfeerloze dunne baardgroei daar omheen.

Geen opmerkingen: