maandag 21 augustus 2023

state of being, 22 aûgustus 2023


het werd middernacht. ik heb nog te veel werk voor de boeg. dus houd ik dit kort. temeer daar ik ook echt niets te vertellen heb. ik heb meestàl niets te vertellen, maar nu nog minder. (dat is een parafrase op een uitspraak van cesar pavese, in diens roman "de duivel op de heuvels"; "wy sliepen nooit. maar onze beste vriend, die sliep nog minder."
    er is een nieuwe laptop gearriveerd (refurbished.) hopelyk kryg ik die meteen geïnstalleerd, zodat ik myn éigen laptop niet meer naar overal meê naartoe hoef te nemen. want als dié laptop iets overkomt, kan ik niet meer verder met leven.
    de zon schynt hard.
    muggen komen ons inmiddels dan ook gedag zeggen.
    het najaar nadert, dat doet pyn... arme kinderen - vooral dat vroege opstaan... wat een barbaarse uitvinding - mekaâr er zogezegd toe te verplichten, vroeger op te staan dan je éigenlyk zou willen. dat is een vorm van moord...
    vannacht in het midden van de nacht pitouche een stamp gaan geven, omdat ze maar blééf krabben aan de deur. maar nà die stamp is ze daar toch meê opgehouden. dus zo'n dier begrypt het wel, waar zo'n plotselinge sanctie vandaan komt...
    van de kikker in de tuin niks meer vernomen...

3 opmerkingen:

Serge zei

Toch zien dat je met zo'n stamp geen intern orgaan scheurt of een rib breekt.

crowdserver1 zei

Dit is wat ik een tijdje geleden gekocht heb:

https://amzn.eu/d/5Xe9Ob8

Klein, compact, oplaadbaar en naast met kabel ook draadloos te gebruiken. Werkt met alles van desktop tot laptop tot tablet tot smartphone.

En 2 Terabyte is niet slecht voor een eerste model.

Ik ben er zeer tevreden over. Om de zoveel dagen even mijn nieuw aangemaakte bestanden op mijn iPad Pro kopiëren via de File Browser Pro app en ze dan van mijn iPad Pro verwijderen want de muziekstudio’s op mijn iPad Pro met hun samples nemen veel ruimte in.
Dat doet me er aan denken dat ik recent de eerste keer één van mijn iPad Pro muziekjes op het Internet Archive heb gezet. Er zullen er nog volgen.

https://archive.org/details/goede-voornemens

Wie een beetje kan internetten vindt via die pagina ook mijn andere bestanden.

Het leuke aan het Internet Archive is dat je daar gratis je zelfgemaakte boeken, scripts, strips, foto’s, video’s en software kunt zetten en dat anderen dat daar dan ook kunnen downloaden.

Vitalski zei

het was niet echt een stamp maar een fors verschuiven, niet hardhandig