woensdag 30 augustus 2023

state of being, 31 aûgustus 2023


10u: wakker geworden in de caravan in de lilse bergen, met meer uitgeputte botten en beenderen dan verwacht toch.

11u: boterhammen smeren voor rocco james conan. mollie eet niets en kykt alleen maar kwaad naar my. luv is in antwerpen op een schoolvergadering.

12u: telephoneren met rudy van hoey, hem uitleggende hoe enorm dankbaar ik ben voor het prachtige drukwerk van myn nieuwste boek, "ik droomde dat ik wakker werd." dat boek is dus gisteren verschenen, maar ik kondig het nog niet overdreven aan, omdat ik hier in deze caravan niet aan post-ordering kan doen.

13u: mailverkeer, vooral voor onze gig in oostende, en onze special met mick harvey. nog méér mailverkeer betreffende "tseef leeft", dat volgende week woensdag van start gaat. de man van het oud badhuis, die de techniek gaat doen, schynt echter bekwaam en chill en goedlachs... en werklustig genoeg...

14u: met rocco james conan gaan voetballen op het veldje helemaal achteraan in de camping, net zolang totdat het begon te regenen. toch is ook régen in een camping zeer tof; een àndere soort boslucht, een dampende existentie.

15u: opnief alleen in de camping, luv en de kinderen vertrokken zynde naar scherpenheuvel. hierna nog één keer, namelyk vrydag, en myn kinderen hun werk voor de musical "damiaan" zit erop.

16u: kennisgenomen van myn nieuwe lessenrooster. daar doet zich echter een probleem voor; ik kan alleen nog maar lesgeven op maandag maar nu zie ik dat ze my ook voor dinsdag hebben geroosterd. dat kan echter niet want die dinsdagen zyn volgeprogrammeerd. morgen eens bellen...

17u: opnieuw de afwas doen met de hand. de vuilniszakken naar voren in de camping dragen.

18u: boswandeling net buiten de camping. hier loop ik iedere dag. onderhand wel een hekel aan, achter iéder tuinhek, al die érg agressieve waakhonden die je tegemoetblaffen. blaf-geluiden zyn enorm lelyk. ik walg van honden en ze weten het. - - gelukkig zyn die honden te dom om te begrypen dat als ze het echt zouden willen, dat ze dan gemakkelyk zelfs over die hoge draad heen zouden kunnen springen. maar daar kryg ik zelf toch koude rillingen van, van die gedachte.

19u: dit bloggen. subiet de energie verzamelen om toch maar weêr aan het kindertoneel voort te werken...

Geen opmerkingen: