zaterdag 26 augustus 2023

state of being, 27 aûgustus 2023


alles was okidoki - vooral dan nog de goeie boslucht. die weldaad! ik ben, eigenlyk, zeer lichtjes astmatisch - dat is iets dat de doctor, per toeval, pas een maand of twee geleden ontdekt heeft, terloops. nu wakker wordende in deze camping, vermocht ik reeds nadrukkelyk te bemerken dat myn ademlucht my veel deugd deed: zelfs nog voordat ik begreep waar ik ergens uithing...
    rustig voortknutselend aan allerlei minder belangryke stuff, liggend in het dubbelbed waar snachts luv ligt - het belàngryke werk, namelyk het redigeren van dat kindertoneelstuk, "het geheim van stuivenberg", met knagende schuldgevoelens aldoor voor my aan het uitduwen geweest, als een zeehond die met zyn snoet zyn speelbal voor zich uit kaatst (met name doordat hy in die speelbal in feite geen zin heeft, toch alsmaar niet metéén...)
    met rocco james conan naar het skatepark, met een vriend van de caravan hiernaast ergens in de namiddag, omdat hy dat wilde, met één grote klophamer, helemaal van hout, hier in de buurt een zevental koeien gaan doodslaan (dat is een kempische sport: koeien doodslaan, met telkens zo weinig mogelyk slagen. is wel, eigenlyk, verboden...)
    dat laatste hierboven is niet echt gebeurd - maar: de rest wel, en vooral dit hier, o jammerlykheid; toen ik vermoedde dat het, inmiddels, een uur of drie in de namiddag zou moeten zyn geworden, was ik genoodzaakt in te zien dat het, in waarheid, reeds halfzeven in de vooravond was???
    verschrikking!...
    vandaar dat ik nu maar zeer kort heb geblogd, d.w.z.: om tyd te winnen...
    het is zeer goed om te weten, dat de meesten van myn fans daar wel altyd begrip voor hebben...

Geen opmerkingen: