woensdag 28 februari 2018

alternatieve feiten


1. we wisten het al, maar het is nu mathematisch berekend: een nauwgezette, wiskunde studie van de top 100 van 's werelds popmuziek toont aan, dat het de voorbye zeventig jaar vooral de liedjes zyn met extreem simpele teksten, zo repetitief mogelyk, die de meeste kans hebben om een grote hit te worden.

2. zelf vind ik daarvan het beste voorbeeld altyd "cannot get you out of my head" van kylie minogue.

3. apollo robins (google het maar eens na) was een enorm goeie zakkenroller. ooit heeft hy eens drie bodyguards die rond president carter stonden, tydens een korte conversatie weten te beroven van hun ringen, hun portefeuille en hun horloge, zonder dat één van de drie er iéts van merkte.

4. het bedryf google doet wel iets zeer werknemers-vriendelyk: als iemand van hun personeel sterft nog terwyl die voor google werkt, krygt die mens zyn/haar partner nog tien jaar lang de helft van diens wedde op zyn/haar rekening.

5. een duel tussen drie mensen wordt waarachtig genoemd een "truel".

6. over de amazone, pertang toch een gigantische rivier, is er geen enkele brug. (lees ik hier. kan het waar zyn??)

2 opmerkingen:

crowdserver1 zei

Dan moet je je eens inbeelden wat het zou gegeven hebben als Kylie Minogue in plaats van I just can’t get you out of my head Before our life we were all the way dead had gezongen met de rest van de tekst hetzelfde.

TC10PM zei

Veel vragen. Moet ik ff googlen.