zondag 31 juli 2022

afterLink: vlog

2 opmerkingen:

LiesRE zei

suggestie: extra item op je blog, 'Molly geeft pedagogische tips',
en 'Rocco legt uit'. Dat laatste is een schamele poging om een zo breed mogelijke inhoud aan te bieden aan je zoon.

crowdserver1 zei

Dit filmpje deed me aan twee dingen denken. Het positieve aspect aan het feit dat er nog ouders zijn die hun kinderen nog kinderen laten zijn. Ouders die niet enkel eurotekens in de ogen van hun kinderen zien waardoor ze elke seconde van de dag ten dienste moeten staan van intellectuele ontwikkeling omdat algemeen bevonden wordt dat daar het meeste geld te rapen valt.
Ten tweede dat onze ouders ook gediend waren geweest van een smartphone in de jaren zeventig zodat er nu op YouTube filmpjes waren waarin we samen met hen te zien waren. Hoe zij en wij toen waren. Om komaf te maken met het vertekend beeld dat ontstaat aangezien we alles vanuit het geheugen moeten opbouwen dat niet honderd procent accuraat is omwille van verschillende redenen.
Maar niet getreurd, elke seconde van ons leven staat op de “YouTube site” van God waartoe iedereen in de toekomst vrije toegang heeft zonder reclame. Straffer nog, in de toekomst kan je jezelf door God naar het verleden laten sturen waar je een toeschouwer wordt die op geen enkele manier opgemerkt wordt of een invloed uitoefent.
Dat haalt men nog steeds uit het eerste bewijs van leven na de dood: Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt.