maandag 27 september 2021

state of being, 28 september 2021


maandag, halfacht savonds... de kinderen volgen on-line zanglessen, niet het gehele jaar door maar nu toch kortstondig... intussen vertoef ikzelf naarstig in de machine-kamer, voornamelyk bezig met het uitprinten van leêge schooltaken... "adverbs versus adjectives"... tydens dit printen, wilde ik my scheren, wat een perfect tydverdryf betekent; maar: myn stoppelscheermachine blykt onvindbaar - wat trouwens best raar is. een sleutel verliezen of een youbikey niet weten liggen, is byna logisch; maar: hoe kan je nu ineens je schéérapparaat kwyt zyn? het is niét zo dat je daarmeê, op een ogenblik, in een boom klimt, en daar dan vergeet.
    anyway; my dan maar, by gebrek aan alternatief, met het gewone apparaat aan het scheren geweest - wat jammer genoeg in een té glad resultaat uitmondt... mogelyk heb ik morgen auditie by guillermo del toro - maar: die gaat dan natuurlyk uitroepen, vanaf zyn badmeesterstoel: "sorry - dé perfecte kleine ogen, dé perfecte verschilferde, rode neus - maar: die veel te gladde kin, die is, voor de nieuwe hellboy, écht niet geschikt, man!..." àlles aan duigen - van dit soort kleine dingetjes hangt het af, believe me...
    luv wil my op instagram krygen, waar ikzelf deze blog best wel wil promoten - maar: voor zover we zien, kan je daar geen links posten?? raar...
    het ziet ernaar uit, voorts, dat ik volgende maand een paar optredens doe in een paar gevangenissen her en der... de kempenkrak, in de gevangenis van merksplas onder andere...
    van sabam heb ik deze maand 22 euro getrokken, vernam ik vandaag. éigenlyk had dat inderdaad wel meer kunnen zyn, maar dan had ik bewyzen moeten liggen aanvoeren en uploaden, aantonend hoe sommige gigs wel degelyk door corona zyn afgelast geworden - en: nu eventjes heb ik myn buik écht stàmpvol van corona-administratie... (zo wacht ik ook al twéé maanden op een verdomde bestelbonnummer, om zelfs nog maar te kunnen beginnen factureren voor iets...)
    fuck it...
    op naar de dinsdag... 

noodbericht: nu ikzelf weêr boven water ben, zinkt luv met corona onder het oppervlak. voorlopig minder doodziek dan kikzelf vorige week, toch alleszins genoeg besmet voor tien dagen quarantaine.  

1 opmerking:

crowdserver1 zei

Er was een tijd dat ik het internet geweldig vond met zijn blogs en fora en websites maar dan namen Facebook, Twitter en Instagram het over en die vind ik bijlange niet zo functioneel als de drie voornoemde.
Zo vermoed ik dat politics.be momenteel het oudste Vlaamse forum is dat nog bestaat (klik op mijn naam).
Wel een beetje spijtig vind ik dat het nog steeds de originele lay-out en versie heeft. De nieuwste versie met modernere lay-out zou niet misstaan.