zaterdag 5 augustus 2023

state of being, 6 aûgustus 2023


middernacht is het geworden. alleen in huis, alweêr. zeer goed zo... de musical waar m'n beide kinderen in meêspelen, "damiaan", eindigt pas om halftwaalf; maar dan is er nog het omkleêren en in- en uitpakken, én het traject van scherpenheuvel naar antwerpengrad... dus voorlopig blyft de rust hier in alle kamers verzegeld...
    met een toorts in de hand daal ik de trappen op en af, toverformules prevelend.
    voorts wel iéts voor mekaâr kunnen krygen vandaag, doch niet zo byzonder véél. pas rond elf uur smiddags wakker geworden, pas rond halftwaalf het bed uit. veel onzinnig gedoe; byvoorbeeld een "contract" afwerken, wat pertang toch nooit érgens toe dient, want wie gaat met zo'n contract nu ooit iemand een proces aandoen? als ik de 13e april toch niét kom optreden - wat dan? of als jy my nu toch niét uitbetaald, wat dan? voor die 400 euro gaat geen énkele rechtbank vroeger gaan opstaan... - maar toch, lezers, toch moet je dus àl die bladzyden staan uitprinten - na éérst dus de print-inkt te hebben ververst; en dan ondertekenen, en dan weêr scannen, en nog eens omturnen naar een pdf, en terugsturen.
    zo een vyftal dergelyke klussen, en je namiddag is voorby...
    allicht mailen ze my overmorgen nog terug ook; voor myn ryksregister-nummer...

de oekraïense drones doen knap hun best, nu wéér zo'n enorm russisch schip tegen de vlakte...
    

3 opmerkingen:

Petra on 🔥 zei

Je moet wel erg moe geweest zijn. Zoek de dt-fout. 🤭

crowdserver1 zei

Ik heb geen elektronische pen voor mijn iPad Pro, wat het makkelijker zou maken, maar ik kan er wel eender welk document mee omzetten naar een pdf en dan in die pdf ondertekenen met mijn vinger na inzooming.
Het is dus zo ook doenbaar en men moet dan niet printen en scannen.

Vitalski zei

yeah...