maandag 29 juli 2024

alternatieve feiten

1. zolang het fictieve personage zorro actief was in los angeles, heette zyn paard "tornado." zodra hy naar monterey verhuisde, heette dat plotseling "phantom".

2. in monterey, californië, werd, onder vele anderen, sammy hagar geboren. van 2003 tot 2005 was die de zanger van van halen. hager is er 100% zeker van, ooit door aliens ontvoerd te zyn geweest.

3. niet te verwarren met garry hagger, de schlagerzanger uit tielrode, finalist van de soundmixshow in 1993, die ooit plastische chirurgie aan zyn kin liet worden uitgevoerd.

4. het is vreemd dat we van "vlaamse schlagers" spreken, want de definitie van een "schlager" is: "een duitstalige hit". al zyn sommige nederlandstalige zangers, byvoorbeeld laura van den elzen, effectief populairder in duitsland dan in eigen land.

1 opmerking:

crowdserver1 zei

Aangezien Vitalski mij meer gefascineerd lijkt door het verleden dan de toekomst -ik ben omgekeerd- is hij misschien op een bepaalde manier toch ook meer gefascineerd door de toekomst als men stelt dat hij nu al weet dat hij in het jaar 2500 gefascineerd zal zijn door de periode 2100-2200.
Misschien hebben we een raakpunt in deze blogpost waarin ik het bijkomend fascinerend vind om middeleeuws te shoppen op een markt waar ook hedendaagse producten te verkrijgen zijn.

https://farbeyonddriven8.wordpress.com/2024/07/28/25/