woensdag 31 juli 2024

BLOG OP WOENSDAG


groeten uit de dinsdagclub

1 opmerking:

crowdserver1 zei

Wanneer men iemand geld schuldig is en men die schuld na een bepaalde tijd volledig betaald heeft zegt de schuldeiser: Okay, dit is nu een volledig afgesloten hoofdstuk, en als wij het er later nog eens over hebben, zal dat in de context van een volledig afgesloten hoofdstuk zijn.

En dan ga ik een zeer extreem voorbeeld geven want in de toekomst zullen ook Paul Marchal en Marc Dutroux vrienden zijn.

Loop dus niet te ver voor op de tijd, niet te ver achter maar probeer mee te zijn met het heden.

Gewoon de wet toepassen en de vijf bewijzen de wereld rond krijgen

1. Als een acht maanden oude baby in de baarmoeder daar elke dag een dag jonger zou worden zou die uiteindelijk ook sterven en dat betekent dat de dood zich ook voor het leven bevindt. 
2. Duizend jaar geleden was je lichaam ook al op de aarde maar het was toen volledig uit elkaar en dus dood om dan later tot leven te komen vanuit de dood. 
3. Wanneer men sterft wordt het bewustzijn niets want er is niets na de dood maar dan zou men even goed eens een auto of een huis niets moeten zien worden. 
4. Als de doden enkel zichzelf kunnen zijn, zijn ze al altijd enkel zichzelf geweest. 
5. Bevindt het bewustzijn zich in de lege ruimtes in de hersenen of in de rest van de hersenen waarin geen enkele lege ruimte is?

https://open.spotify.com/track/4osBozs1KDjHJ61bbOW721?si=CDemMdeNRXWTbq9yYu8koA&context=spotify%3Aalbum%3A0hWY4eSi2bZ8tWplgjO0ph