zaterdag 19 januari 2013

zondagbunnie

madame blavatsky

3 opmerkingen:

Sam Cornelis zei

Dit is wel straf ... gisteren (zondag dus) heb ik het kerstgerief op zolder gezet. Toevallig viel mijn oog op een dooske met oude papieren, van ergens rond 1996-1997, met daarin wat copies en nota's rond Madame Blavatsky. Ik had het zelfs van de zolder gehaald om nog eens op mijn gemak te bekijken. Ik heb die doos in geen jaren vastgehad.

En vandaag zie ik dat de zondagbunny diezelfde madam is. Dit is creepy - niet? Toch zeker als het over zo iemand raar als die madame Blavatsky gaat.

Sam

Unknown zei

dat is inderdaad creepy, inderdaad omdat het dan nog juist over een occult figuur gaat...
het vervelende met dat soort dinges is dat je er wel niet wyzer van wordt; dwz je wéét dat dit "een teken" is - maar je weet niet wàt het betekent...

maar: gy zyt wel een rare neef, als gy nota's van blavatsky op uwe zolder hebt liggen, nota bene by uw kerstgerief dan nog...

tof om af en toe te merken dat je zo dikwyls hier langskomt... hoe oud zyn uw kinderen eigelyk ondertussen??

Sam Cornelis zei

Rare neef ... zegt de man die zelf de drang voelt om naakt op een kerkhof te dwalen en die zo nu en dan last heeft van levitaties. Maar soit. It runs in the family.

Dat ik veel op je blog kom, wel, eigenlijk kom ik niet op je blog, maar de RSS feed ervan zit in mijn dagelijkse "internetkrant" op Flipboard. Zo lees ik idd dagelijks wat je schrijft. En van alle feeds die ik binnenkrijg, moet ik zeggen, er zijn er niet veel die zo machinaal maniakaal dagelijks hun portie neerscrhijven. Waarvoor dank.

En de kinderen: Jasmijn 9, Mileen 7. De hond 2,5 maar die is nog maar een dikke 3 maanden bij ons. Dat is nog een mogelijke volgende stap op jouw weg naar de verburgerlijking: twee kinderen en dan een hondje in huis.