donderdag 17 mei 2018

state of being, 17 mei 2018

aldoor kleine dingetjes; bellen en mailen daarvoor; voor die revue, voor die musical; één voorbeeld: we willen goed op voorhand die projecties al eens in het groot zien; wanneer is die zaal daarom een uurtje vry? is er dan een geschikte technieker in de buurt - neen, er mag geen scherm hangen, we moeten de volledige wand hebben; dat soort uitdagingen maal honderd, da's alles byeen niet niks. maar: toch klein bier vergeleken by de job die eruit bestaat, ergens te gaan optreden - vooral zogenaamde "comedy-optredens" althans; zogenaamde "lezingen" of revues etc, zyn ook veel minder belastend.
    dus: het weêr is goed, en alles is goed. twee uurs op het balcon gezeten op het tweede, aan de voorgevel, omdat hier meer zon valt (de tuin is byna steeds beschaduwd...)
    in theorie heb ik, voorts, veel geld op myn rekening staan - maar, de betalingen toevallig allemaal erg traag binnenkomend, dan toch vooral met de nadruk op "in theorie"; ; om die reden van m'n ouders voor de eerste keer ooit, of voor de eerste keer sinds de jaren negentig, een bedrag uitgeleend gekregen, 3000 roebel. daarop meteen een stacaravan gereserveerd voor het aanstaande weekend in de lilse bergen...
    vannacht hopelyk schaken met iemand...

Geen opmerkingen: