woensdag 1 februari 2017

state of being, 1 februari 2017


de maand is voorby. het surf-volume is dus weêr praktisch op, het surfen gaat erg traag. bloggen is een vorm van sterven geworden - die kleine photo vlak hiernaast, had twintig minuten oplaadttyd nodig. grote schuldigen zyn mollie en rocco james conan, welke twee koningskinderen steeds iéder naar hun éigen laptop willen zien - zélfs als ze naar hetzelfde programma kyken (byvoorbeeld: ze kyken beiden op youtube naar dezelfde aflevering van "peppa pig": dan moet ik die qua timing exact op mekaâr afstemmen, anders ontdubbelt het geluid. maar rocco wil in de zetel zien en mollie aan tafel, vandaar...)
    gisteren pas om zes uur smorgens gaan slapen, wegens té goed aan het werk; maar vandaag desondanks reeds om twaalf uur smiddags weêr uit de veren, om even gezwind weêr voort te arbeiden, met name aan de voorstelling getiteld:"pinguïns kunnen toch wél vliegen," met als ondertitel:"maar dan liefst in een onderkoeld vliegtuig", een exact zestig minuten voortdurende opsomming van ware, doch nutteloze feiten; een voorstelling die ik wil klaarstomen voor als ik in de zomer geen werk heb; dan wil ik daarmeê myn bevriende woonkamers weêr afdweilen - het is oftewel dàt, oftewel strontscheppen (maar: het vooruitzicht op dat eventuele strontscheppen, vind ik niet meer zo erg; zelfs "moet het er onderhand maar eens van komen"; als iemand die, té lang by het koude water hebbende staan trappelen, opgelucht is wanneer hy er eindelyk wordt ingeduwd...)
    later op de dag ook een halfuur kunnen voort-arbeiden aan de shakespeare-lezing (wel zonder resultaat), én my dieper in-lezen in de prince-conference op zyn aanstaande sterfdag, 21 april. shakespeare gaat over hamlet;"waarom kan hy zyn vader niet wreken?" prince gaat voorlopig nog over heel erg veel, ik zal zeer trefzeker moeten zien te kiezen...
   ook eindelyk het konynen-nest nog eens kunnen opdweilen. de konynen waren er bly om, je merkt dat, ze komen je gedag zeggen en zo...
    voorts te voet naar de post geweest, met name voor postzegels. fietsen = arbeiden, wandelen = genieten. op de bus doen moest ik de inschryf-formulieren voor sabam, voor de toneel-thriller. die was nog niet aangegeven.
    het is goed dat het weêr iétsje kouder is, zodat het niet kan regenen.
    

Geen opmerkingen: